Ontdek de nieuwe online trends en veranderingen voor 2021

Ontdek de nieuwe online trends en veranderingen voor 2021 560 420 Geert Plovie

Nieuwe trends en veranderingen voor

setting

Wil jij je online communicatie klaarmaken voor het nieuwe jaar?

Dan zit je hier goed!
Wij lijsten in dit artikel namelijk alles op wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden voor de nieuwe trends in webdesign en veranderingen voor 2021.

Een nieuw tijdperk

2020 heeft ervoor gezorgd dat we in een nieuw tijdsperk zitten. Het digitale tijdperk.
Door Corona hebben veel bedrijven de deuren moeten sluiten en zijn ze online actief geworden. Net zoals de consumenten die thuis blijven en alles zo veel mogelijk van thuis uit proberen te doen. Om deze reden is het plots heel belangrijk dat jouw bedrijf online aanwezig is en jouw klanten verder geholpen kunnen worden via een webshop, online klantendienst, video calls of telefonisch. Kortom jouw online aanwezigheid is nog nooit zo belangrijk geweest.

E-commerce

Webshops zijn de nieuwe standaard geworden voor aankopen. Ook oudere mensen ontdekten het gemak van online shoppen omdat ze in deze periode een duwtje in de rug kregen.

Aangezien iedereen fan van online shoppen werd… is het natuurlijk moeilijker om alles op tijd geleverd te krijgen tot bij de klant. Voorzie dus genoeg voorraad en lever desnoods zelf jouw producten zodat jouw klanten tevreden blijven. Geef ook genoeg tijd om jouw klanten een product te retourneren.

De online zoektocht naar nieuwe klanten kan snel veel geld kosten. Investeer daarom eerst in bestaande klanten. Zorg ervoor dat bestaande klanten terugkomen en onderhoud deze relatie.

Veiligheid boven alles!

Je wilt zo snel mogelijk je eigen webshop opstarten om je klanten te blijven bereiken. Dit gaat soms ten koste van de veiligheid van jouw website.

Veel mensen vervelen zich als alles gesloten is … Net zoals de hackers. Dit leidde tot een ongekend hoog aantal cyberaanvallen tijdens de Coronacrisis. Daarom kan je beter een website laten maken door professionals die beschikken over de nodige kennis.

Er werd ook steeds meer aan phishing gedaan. Dit zijn e-mails met aantrekkelijke of bedreigende informatie die ervoor zorgen dat je verder klikt en daardoor iets schadelijk downloadt. Tijdens de Coronacrisis wordt er gebruik gemaakt van angst die iedereen voelt over Corona. Een e-mail die bv gaat over dat jij in contact bent geweest met een positieve is zeer aanlokkelijk om verder te lezen en door te klikken omdat je uit angst verder wilt lezen.

Webdesign trends voor 2021

Wil jij je website ‘2021 proof’ update geven?
Of wil je een nieuwe website laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

IC Solutions logo wit

wij maken van uw online business een succes

Adres

Ruiterijschool 1, 2930 Brasschaat

Contacteer ons

Wij maken responsive websites, verzorgen grafisch ontwerp van A tot Z en zorgen voor SEO en de juiste digitale strategie.